Stare teme
Игокеа се вратила из Шибеника са двије сигурне побједе.

Први дан су играли против ГКК Шибеник (некадашња Шибенка) и лагано побиједили 95:59 (26:17, 24:14, 22:13, 23:15). Најефикаснији су били Николић 18, Фрејзер 12 и Геловеј 11.

Другог дана имали су мало озбиљнијег ривала, Џоли ЈБШ, и славили су 13 разлике - 73:60 (17:19, 18:13, 25:16, 13:12). Од стријелаца истакли су се Бакић 13, Мејз 10, Павковић и Гаћеша по 9.

Сљедећа утакмица је у Лакташима, у сриједу, а противник је руски тим Рускон-Мордовија из Саранска.
Само једна мала исправка, сутрашњу утакмицу против Руса Игокеа ипак игра у Александровцу, пошто дворана у Лакташима још није у потпуности спремна, трају неки радови. Не кажем да је битно, али ако неко од форумаша из овог краја случајно има идеју да дође и погледа меч, да не буде да сам слагао. :D
Korisnikov avatar
By Прока
Сви смо окренути Евробаскету, али само да прибиљежим да је Игокеа остварила побједу у припремној утакмици против Рускон-Мордовије, руског тима из града Саранска. Крајњи резултат био је 66:54 (17:19, 20:20, 15:9, 14:6), најбољи стријелци Јоровић 14, Бакић 11, Павковић 9, Мејз 7.

Није то била претјерано увјерљива представа Игокее, чврсти Руси су водили цијело прво полувријеме и добар дио треће четвртине, и тек након резултата 48:42 за Рускон, Игокеа прави серију 24:6, и затвара утакмицу у своју корист. Николић и Дозет нису играли због ситних повреда, али и без њих је то морало пуно боље у нападу. Плејмејкери неувјерљиви, Павковић нема с ким да врти пик, само су га трипут испратили, два пута Радукић и једном Гаћеша. Засад разочарења Геловеј и Фрејзер.

За викенд опет пут у Хрватску, овај пут у Пореч, гдје би требале да буду одигране двије утакмице, опет са руским клубовима - Јенисејом и Новосибирском.
MileBL napisao:Frejzera treba mjenjati sto pre, manje ce stete biti, trebali su probati naci nekog ex yu centra.
Не знам шта да ти кажем. Разумијем ја да су центри дефицитарна роба, али, мајка му стара, је ли се баш морало узети центра од 2.02, који је хљеб зарађивао у Кувајту, Мексику и Либану?! Пази, кажу да је стварно добар момак, и отворено им је рекао нешто типа "људи, мени је ово све шпанско село, ја на овом нивоу у животу нисам играо кошарку". Добро, можда мало преувеличавам, али ту је то негдје. Мене је тјешило то што је био на ширем списку канадске репрезентације за СП 2010, па сам мислио да не би требао бити лош.

Али хајде да му дамо још мало времена, можда нас демантује. Живо ме интересује како ће се супротставити Кости Перовићу за викенд.
Ево и кратког осврта на двије припремне утакмице Игокее одигране за викенд у Поречу.

Први дан противник је био Јенисеј нашег Косте Перовића, који је прије пар дана изгубио од Мега Визуре 18 разлике. Међутим, овај пут су били успјешнији и Игокеу су побиједили резултатом 69:62. Игокеа опет без Николића (повреда трбушног зида), стријелци Геловеј 17, Гаћеша 12, Јоровић 11. Код Јенисеја Коста је дао 20 поена, што је и очекивано с обзиром на мањак центиметара и неиграње стартног центра Игокее. Очигледно је да је у нападу шкрипало, а радује ефикасна партија Геловеја.

Другог дана Игокеа је остварила побједу, и то против БК Новосибирска, резултатом 87:76. Утакмица је била доста изједначена, уз осцилације у игри Игокее, али нека три минута прије краја успјели су да се одвоје. Стријелци Геловеј 16, Гаћеша 15, Дозет 14, Фрејзер 12, Јоровић 11. Код Руса са 19 поена најбољи је био 226 цм високи Павел Подколзин, некадашњи пик прве рунде НБА драфта, али без учинка преко баре. Џаба што су га Амери прозвали "Сибирски Шек". Код Игокее опет Геловеј први стријелац, Гаћеша показује константу.

Сљедећа провјера је турнир у Лакташима 13. и 14. септембра, гдје поред Игокее учествују Раднички, Крка и Шибеник.
MileBL napisao:Mogu li Gacesa i Jorovic igrati skupa u petorci?
Неће бити баш честа појава, али ће сигурно понекад и та комбинација бити на паркету. У суштини, није ни чудо, јер ту су само четири висока плус Радукић, за којег нисам сигуран да ће имати неке велике минуте.

Ево и плаката који најављује предстојећи турнир у Лакташима.

Slika
dachakg napisao:Da nece mozda RTRS da prenosi ovaj turnir?
Преноса сугурно неће бити, пошто РТРС преноси Европско првенство. Тако да нема шансе да се негдје углави било шта друго.
Да није тога, вјероватно би бар нешто ишло у преносу, као што је био случај лани.

Једино можда да нека друга телевизија одради пренос, као што је рецимо прошле сезоне домаће утакмице Игокее преносила кабловска тв-станица Елта ТВ. Мада сумњам у тако нешто.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]