Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Nookie
Gaja napisao:I Radnicki promenio skoro ceo tim pa nemamo 0-5,ali dobro mi smo mafija :D :P
Vi ste uboli sa strancima,oni nisu :D ...doveli su veliki broj stranih igraca,za male pare. Ocekivali su da neko iskoc,al okazuje se da su suv prosek. Domaci igraci su dovedeni samo da krpe neke minute,nista vise od toga. Ako se Jackson pokaze kao pogodak,Stivenson nastavi da igra ovako i Gailius se drastino popravi,eto sasvim solidne ekipe
Nookie napisao:Igosi otpustili Galoveja i Gacesu,a doveli Urosa Mirkovica iz Sloge i amera Teddy Gipson-a...
On još igra? Pa mator je k'o njiva! Pogubili su se, ako mene pitate. Trebalo je da istrpe Gallowaya, ali dobro, šta ja znam...
Kure napisao:
Gaja napisao:Izgleda i Pavke dobio nogu.
On će vama leći ko budali šamar.
Ma jok,mislim da bi narusio odlicnu hemiju tima a i zakomplikovao bi i onako komplikovanu novcanu situaciju + je u ocajnoj formi....
Antoine napisao:
Nookie napisao:Igosi otpustili Galoveja i Gacesu,a doveli Urosa Mirkovica iz Sloge i amera Teddy Gipson-a...
On još igra? Pa mator je k'o njiva! Pogubili su se, ako mene pitate. Trebalo je da istrpe Gallowaya, ali dobro, šta ja znam...
33 god,nije bas toliko mator :D ...definitivno su se pogubili,nije ni cetvrtina sezone oni promenise bukvalno pola tima. Nece biti ozbiljan takmac ove godine,hteli su mnogo za malo kinte. Ne moze svaki put..
Posle Partizana, pravac Strumica
Doskorašnji košarkaš Partizana karijeru nastavlja u Makedoniji. 22-godišnji krilni centar Branislav Đekić, potpisao je ugovor sa Strumicom.
Svojevremeno jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša je tokom pripremnog perioda trenirao sa MZT-om iz Skoplja, ali nije uspeo da se izbori za ugovor. Poziv je ipak stigao iz Makedonije, ali iz Strumice.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... slov=Posle Partizana, pravac Strumica#ixzz2jTzvKtZx

Šta znači ovo, dal neko zna
Generalna greška:
406= Not Acceptable

To mi izlazi kad pokušam da ubacim sliku ili video u post.
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 515

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]