- Pon Nov 04, 2013 2:53 pm
Ovo kolo igram se ekipom "Mladi Vratnik", a koliko vidim moja ekipa je dječji dispanzer prema njihovoj bolnici 

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Lika napisao:Ovo kolo igram se ekipom "Mladi Vratnik", a koliko vidim moja ekipa je dječji dispanzer prema njihovoj bolniciMalo nas je (zdravih) al' smo govna!
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom vratniku.
ZikosKaraiskaki napisao:A to su tvoji značiLika napisao:Ovo kolo igram se ekipom "Mladi Vratnik", a koliko vidim moja ekipa je dječji dispanzer prema njihovoj bolniciMalo nas je (zdravih) al' smo govna!
Lika napisao:Ljudi primjetite li vi da Saletove Moćne pčele za sada imaju najveći broj poena ovo kolo![]()
Lika napisao:Ljudi primjetite li vi da Saletove Moćne pčele za sada imaju najveći broj poena ovo koloDa li si predvideo anti-doping kontrolu u opcijama?![]()
Antoine napisao:Nisam, velika greška, jer se tu očito radi o nekim zaje.... supstancama iz njihove košniceLika napisao:Ljudi primjetite li vi da Saletove Moćne pčele za sada imaju najveći broj poena ovo koloDa li si predvideo anti-doping kontrolu u opcijama?![]()
NUSKJKP
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]