NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By Knofler
Kakva je klasa Erik Gordon, puno mi je srce bilo kad je pogodio sinoc protiv Dalasa uz dodatno bacanje za pobjedu 99:96. Cinjenica je da je cesto povrijedjen ali isto tako Hornetsi sa njim u timu imaju cak 2/3 pobjeda.
Ne ide mu sut, sili ali to je normalno, tek se oporavio od teske povrede. Idemo do Allstara, glasam svakog dana za Hobita.
Korisnikov avatar
By Peja
Sta je ovo kazu da se kobi i hauard zamalo ne potukose na treningu? knofi jel znas nesto vise?
By Knofler
Peja napisao:Sta je ovo kazu da se kobi i hauard zamalo ne potukose na treningu? knofi jel znas nesto vise?
Ne znam brate, sad sam trazio po netu, cak i na insajderskim sajtovima i nema nista o tome. Barem jos nema.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Neka ga trejduju za Pekovica.
Korisnikov avatar
By Milika CEKO Dacevic
Sta je umislio Hauard da bude glavni pored Btajanta xaxa pa tom ni Seq nije mogo nista inace sjajns tekma Kris Pol objasnio,ima decko muda nema sta.
Korisnikov avatar
By Antoine
U pitanju je klasičan trač, evo kako je Kobe odreagovao na twitteru:

Slika

Mada, ne bi me čudilo ni da je istina, sujeta je čudo...
By Knofler
Vlade Divac je kandidat za Kucu slavnih u Springfildu, rezultat glasanja ce biti poznat u aprilu nakon sto 24 sportska novinara budu iznijela svoje misljenje!
By milanezija
Pekmen brutalan nocas. "Buldozer sa Balkana" 25p i 18sk. :clap: :clap: :clap:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

"He is a monster" by komentator :D
Korisnikov avatar
By GrobarPG
http://sportal.rs/news.php?news=90741 Изгледа да се Кингси гасе,тј прелазе у Сијетл.Зваће се Сијетл Суперсоникс.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 1223
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]