NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Antoine
GrobarPG napisao:http://sportal.rs/news.php?news=90741 Изгледа да се Кингси гасе,тј прелазе у Сијетл.Зваће се Сијетл Суперсоникс.
Neće to baš tako brzo, potrajaće malo. Ali za mene jako lepa vest, Sonicsi devedesetih su mi jedan od simbola NBA lige, uz njih sam i zavoleo američku košarku. Još uvek ne mogu da se naviknem na Thunder i činjenicu da nema loga Space needle-om. Mada mi je stari logo bio genijalan, novi su pomalo usrali kao i Pistonsi i Rocketsi.

Slika
By Knofler
Kako ne ide Lejkersima, bruka!
Odigraju dobro, bez centara pariraju San Antoniju, i opet budu porazeni. Trenutno su na skoru 15-20.

Ali u sezoni 2002/03 su imali isti negativan skor nakon 35 meceva da bi na kraju Kobi i O'Nil odveli LAL na 50-32, odnosno 35-12 u finisu sezone.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ja se isto nadam da ce proigrati, ali ne vidim kako i kada. Plus, vecinu utakmica su izgubili od direktnih konkurenata na playoff.
By Knofler
Kupcak vec sprema trejd, da li ce Gasol otici ili neko drugi ne zna se.
Zanimljiv im je Rudi Gej, tada bi Artesta gurnuli na cetvorku.
A i Memfis navodno ima zelju da upari bracu Gasol.
Izvucice se oni, ipak su to Lejkersi bre :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ma kakvi,treba da jure Portland ili Denver.I ako stignu(Portland),naletece na Kliperse ili Oklahomu i bice metla.

Lejkersi su ocajni u odbrani i dzabe njima sto Brajant ide stalno na 30+..
By Knofler
Uh, najezio sam se...
Prikačeni fajlovi
Kobe.jpg
Kobe.jpg (42.82 KiB) Pogledano 837 puta
By Knofler
Gotovo je, nema vise Sakramento Kingsa, prodati su Krisu Hansenu za 525M dolara i prelaze u Sijetl koji dobija fransizu nakon 5 godina od prelaska Soniksa u Oklahomu.
Ostaje pitanje da li ce ostati naziv Kingsi ili neki drugi.
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Minesota odbila prijedlog Memfisa za trejd Rudy Gay-a.
Šuška se da su ga ponudili prvo za Kevina Love -a a poslije i za Nikolu Pekovića, međutim obje ponude su odbijene.
Memfis se nalazi u velikim problemima jer bi sledeće godine morao da plati oko 50 miliona poreza na luksuz ako im ostane trio Gasol, Randolph i Gay. Između njih trojice oni su odlučili da se riješe ovog poslednjeg.
Minesoti je to bila zanimljiva ponuda jer kako stvari stoje od Brandona Roya nema ništa, pa bi im Gay legao kao budali šamar (ovo nije zvučalo baš kako sam htio :D ). Ali jednostano nisu imali nikoga ko bi zakrpio eventualan odlazak Love-a a usudio bih se reći još manje Pekovića.
Vidjećemo šta će biti sa Gay -om dosta je zainteresovanih timova, među kojima je i Boston.
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Seltiksi su počeli pregovore sa Njujork Niksima, LA Lejkersima i Toronto Reptorsima u vezi sa mogućim trejdom Pirsa za Amarea Stodemajera, Pau Gasola ili Andreu Barnjanija.
Korisnikov avatar
By MileBL
ZikosKaraiskaki napisao:Seltiksi su počeli pregovore sa Njujork Niksima, LA Lejkersima i Toronto Reptorsima u vezi sa mogućim trejdom Pirsa za Amarea Stodemajera, Pau Gasola ili Andreu Barnjanija.

Pre se nesto govorilo da bi P. Gasol trebao biti trejdovan za Barnjanija i Kalerona, moguce da su u tu pricu sada ukljuceni Niksi i Seltiksi
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 1223
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]