1 klik više
15000 postova manje
Yopitsch-Kurz napisao:SG, kupi masinicu za šišanje i udri se svuda na nulu. Koje depilacije, koje picke materine...brijanje pa tek.bradu ne brijem zato sam i kupio masinicu, samo je problem ne mogu da dofatim djale
Ovako se super uradis, kokeruse to vole (osim u Hercegovini) a i ne moras da rabiš brijac. Osim za bradu i muda...
Yopitsch-Kurz napisao:SG, kupi masinicu za šišanje i udri se svuda na nulu. Koje depilacije, koje picke materine...brijanje pa tek.
Ovako se super uradis, kokeruse to vole (osim u Hercegovini) a i ne moras da rabiš brijac. Osim za bradu i muda...
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
1 klik više
15000 postova manje
Shomy_lee_jones napisao:@SalvatoreOvo prvo."Sjecas Li Se, Dolly Bell"
bio je polublef,znao sam da licis,kad ono medjutim
Moj savet ti je da jos ne kacis svoje fotke,ili da bar zamaglis lice(devojke stopala),jer jos uvek ne znamo da li je bezbedno,ali ima nas par koji vodimo racuna o tome.problem je sto je prolece pa su zalihe ajvara na izmaku,a on je presudan,znam da ti sve ovo deluje konfuzno,moraces da mi verujes na rec,ima ko razume
...
kad doktor zavrsi sa tobom ima ja jedno pitanje.
Dakle,od kad je sveta i veka zanimala me jedna stvar:
Da li naslov filma 'Secas li se Doli Bel' ima znacenje:
1.Da li se ti Doli Bel secas kako sam te onomad trsio u plastu sena
ili
2. Da li se brate secas one Doli Bel kako je dobru sisu imala?
Unapred zahvalan,redovni pacijent Milos
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Yopitsch-Kurz napisao:Nista lepse od spremanja za grad koje podrazumeva da i muda (svoja) obrijam hirurski precizno.True story.
1 klik više
15000 postova manje
Knofler napisao:kakvi ste vi metro gejevi, nevera.Yopitsch-Kurz napisao:Nista lepse od spremanja za grad koje podrazumeva da i muda (svoja) obrijam hirurski precizno.True story.
Ne vole kokeruse kad je runo dolje, gadljive su na to.
Tako je i nastala uzrecica "U oralnom seksu ne mozes ostati bez dlake na jeziku"
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]