Teme vezane uz regionalnu ligu
Karaburac napisao:hvala na tome, iskreno veoma me raduje takva vest. Ukoliko Siroki bude poslednji onda on ispada iz lige, e sad ono sto mene zanima... Kolika je mogucnost da umesto njih uleti jos jedan tim iz Republike Srpske? Nemam pojma kakvo je stanje u kosarci BiH....
Ako Siroki bude zadnji Bosna i Hercegovina ce davati samo jednog predstavnika(tesko je moguce da u tom slucaju Igokea moze da skupi vise bodova od Krke i Olimpije zajedno) tj.Igokeu,a tri predstavnika ce imati Slovenija.
Videcemo.... Ako bude izjednaceno prvenstvo, pa poslednji ne bude bio ubedljivo zadnji, a Igokea bude imala solidan plasman, sve je moguce. Meni Olimpija uopste ne uliva poverenje. Mislim da je Krka ozbiljniji tim od njih ove sezone.
Karaburac napisao:hvala na tome, iskreno veoma me raduje takva vest. Ukoliko Siroki bude poslednji onda on ispada iz lige, e sad ono sto mene zanima... Kolika je mogucnost da umesto njih uleti jos jedan tim iz Republike Srpske? Nemam pojma kakvo je stanje u kosarci BiH....
Po meni nema ni 1 % sanse. U BiH nema ekipe koja moze da plati 100 000 eura kotizacije (Bosna, Capljina...) a iz RS gotovo sigurno nema niko.... Osim neke zesce peracine para, ali te pare idu u Igokeu.
Ovaj Babic u Sirokom,jel to onaj iz Cedevite od prosle sezone?

I nije mi malo jasan roster Sirokog,po meni oni imaju 6+6,od toga 4 centra u prvih 12 ako ne gresim?

Džons,Katić
Kols,Bilinovac
Bošnjak,Babić
Barać,Petrović
Kaštropil,Buva,Mikulić,Rikić
bokibb napisao:
Po meni nema ni 1 % sanse. U BiH nema ekipe koja moze da plati 100 000 eura kotizacije (Bosna, Capljina...) a iz RS gotovo sigurno nema niko.... Osim neke zesce peracine para, ali te pare idu u Igokeu.
Zaboravio si OKK Spars tj.privatni klub koji je ove godine usao u prvu ligu.Kad bi se desila situacija da treba neki kub uci u ABA, vjeruj da bi oni to uplatili bez problema.Odlicno rade sa mladima i imaju bolje uslove od puno vecih klubova u regionu.
Kada bi već došlo do toga da Široki ne može, a Igokea izbori mjesta za 2 iz Bosne, pogurala bi se sarajevska Bosna, siguran sam u to. Iz RS nema ni približno jake ekipe, ono što igra u Borcu iz Banja Luke nekada dobrom klubu pobjedili bi mi ovdje sa foruma.
Taj neki drugi klub iz RS ne postoji .Bila bi prava steta da ispadne Siroki jel bi onda ostao samo jedan klub iz BiH u Aba ligi :snooty: :snooty: :snooty:
By stef99
Karaburac napisao:Upravo to htedoh i ja da pitam. Sto je najgore od svega imao je solidnu statistiku na pripremnim mecevima :?
Ne znaju ni oni sta hoce :mrgreen: :mrgreen:
Nemoj pogresno da me razumes, ali zasto bi mene bilo briga za Siroki koji je gotovo iskljucivo (Sutalo nekako iskace iz sablona) hrvatski klub? Igrali oni ili neki Slovenci meni je potpuno sve jedno... Cak mislim da ce u tom nekom trecem slovenackom klubu pre da se udomi neki nas igrac nego u Siroki.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 515
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.