- Sub Jan 23, 2016 3:33 pm
Ne znam ja jednostavno kod njega ne vidim nista posebno , mozda jer sam prezahtjevan da bih za nekog rekao da je dobar i perspektivan igrac..
Igraci koji su meni u nekih poslednjih 5 godina djelovali kao igraci koji ce biti ubice su : Bjelica , Nedovic , Bogdan , Kalinic (jer i sam igram kao on , volim da rovarim , s tim sto se vise druzim s loptom od njega
) , Jokic i sada Guduric... Ovo ti je unazad mozda 6 godina znaci 6 igraca i samo za njih sam mogao reci da su dobri i perspektivni.. Bjelica jos nedje 2010-2011 na nekom prvenstvu vise se ni ne sjecam kad i sto je pokazao , znam da je bio relativna nepoznanica kad ga je Duda gurnuo u vatru.. Nedovic EP 2013 , svidio mi se uzasno.. Kalinic isto tada , a novu dimenziju je dodao na SP , u tom momentu mi je bio perspektiva za NBA cak.. Bogdan sezona prije one eksplozije njegove znaci 12-13 sezona... Jokic prosle godine , vidjelo se da ima kliker , meku ruku , ma sve , razbijao je utakmice protiv czv u kupu i cijelu aba.. Guduric na SP u20 , a onda mi je pokazao da se nisam prevario protiv Bajerna
Igraci koji su meni u nekih poslednjih 5 godina djelovali kao igraci koji ce biti ubice su : Bjelica , Nedovic , Bogdan , Kalinic (jer i sam igram kao on , volim da rovarim , s tim sto se vise druzim s loptom od njega