Stare teme
Korisnikov avatar
By hurricane
Nikola44 je napisao:
Sto se tice veze izmedju Dude i Dzolija,moguce da imaju istog menadzera,ali je veza koja ih spaja ljubav prema casi ;) i istina je da ga je Duda doveo na mesto koordinatora,i da se on za sve pita,pocev od selektivnih treninga (vodio sam klince pa znam),sve od Torlaka pa do RTC Pozarevac je njegova nadleznost....

Ja mislim da nemaju istog menadžera te da usput Džoli uopšte nije u ljubavi sa Miškom i Beobasketom,. Nije ga Duda doveo nego Bodiroga koji takođe nine i ljubavi ni sa Beobasketom ni sa Dudom
Ja isto mislim da Miško nije Džolijev menadžer, mislim da ga ni nema, jer ne može se reći da forsira igrače određene agencije. Pre dve godine forsirao je Radičevića (Rašković) do iznemoglosti,pa onda sledeće ga je šutnuo, da bi na njegovo mesto došao Vasa (Miško) usput Janković(Okuladža) mu je u svim kombinacijama omiljen igrač, a tu su Pot i Novak koji su mu manje više u kombinaciji. Jedan Raškovićev drugi Miškov. Mislim da nezavisno od menadžerske agencije forsira određene igrače uz neku [blur=blue]nadoknadu[/blur] :o
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dobismo Engleze. Jankovic (15 poena, 16 skokova), Tejic (19 poena, 9 skokova) i Jaramaz (13 poena, 8 skokova) statisticki najzapazeniji.
Korisnikov avatar
By ofkovac
britanija danas bez prvih opcija u reketu, znaci bez 2 igraca, ali to ne utice na genija mijatovbica da malo opusti ekipu, kaplanovic i dobric usli tek na kraju, salic igrao premalo, zaista ne shvatam cemu toliko forsiranje pojedinaca...posebno me cudi jer sutra je derbi sa litvancima...
Korisnikov avatar
By hurricane
Džoli tako igra, kao da je svaka utakmica finale. Novak, od sjaja do očaja, 19 min. 2 pts. šut iz igre 1/6, slobodna 0/2, index 0. Jaramaz, dečko iz senke, nikad 1. opcija kod Džolija, svih 6 utakmica više nego solidno, statistički.
Korisnikov avatar
By Kure
Кад почиње текма по нашем времену? 18.15 или 19.15? Никако да се поконтам са овим грчким рачунањем...

ЕДИТ: Еве је... Срећа, срећа, радост... Ваљда ће бити и уживанција од наше игре.
Korisnikov avatar
By Kure
Јбш репрезентацију у којој је Пот најкомплетнији играч... Још да има шут бар на нивоу Б. Далоа. :lol:

Није било лоше 1. полувреме, посебно у одбрани...

Ђоко се креће као да није ходао, а камоли потрчао, бар једно 6 месеци. Страшно је запуштен. Мада се брзо отвара из блока.

ЕДИТ: И он је дочекао да се пред крај меча радује... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika
By Nikola44
Solidna utakmica nasih,imamo takmicarski odlicnu ekipu,mozda i prvi put gledam da smo trkacki bolji od neke Litvanske reprezentacije,i ono sto ce pored toga doneti rezultat je sto imamo u "masu" ispod kosa od Salica i pre svega Jankovica.... Odbranu smo igrali dobro,jedina zamerka moze ici na racun selektora,je da u nekim trenutcima branjenje sa iskakanjem nije islo a i mi nemamo ili ne koristimo ni jedan drugi nacin odbrane od pika,sto moze u perspektivi da bude vrlo opasno....Salic u toj vrsti odbrane dosta kasni,jasno je i zasto,i to je nasa najveca rupa,sreca sto Litvanci to nisu koristili,on jednostavno nema sanse da stigne da se vrati u reket posle agresivnog iskakanja,dok to Tejic i Jankovic rade odlicno,pa mi s toga nije jasno zasto ni jednog trenutka nismo igrali sa njima dvojicom na 4 i 5 kad Litvanci nisu imali nikoga dominantnog dole ??? Mi smo napravili razliku kad su dole igrali Jankovic i Kaplanovic.
Kaplanovic je jako interesantan igrac,koga vredi sacekati,da nabaci masu,jer moze da bude ozbiljan igrac,dobar rad nogu,pozicioniranje u odbrani ,osecaj za skok,u perspektivi sigurno igrac za Zvezdu,on dobro iskoci,i u vecini slucajeva stize sve da zatvori,osim 2 puta kad je skroz pobrljavio i okretao se kao magarac u magli,ali Litvanci to nisu kaznili....
Litvanski nacin igranja pika je nama savrseno odgovarao(Finiks sa Stiv Nesom :) ),drugi visoki je uvek ostajao u reketu,omogucavao nama jaku pomoc jer je uvek kasnio da pormeni stranu pa smo mi stizali lagano da zatvaramo sve rupe nastale iskakanjem....
Korisnikov avatar
By Kure
Dr.Drazo napisao:Moze li pomoc oko informacije kako bih mogao da gledam cetvrtfinale protiv Izraela u 16h ako se ne varam? :D

ЕДИТ: Не видим како нам ови могу испарирати у рекету. Највиши играчи су им 205 и 204 са грађом костура. Ако нас баш и буду убијали у игри лицем против Ђоке Сло Мо онда нека стави Јанковића на 5цу и Тејића или Каплановића на 4ку и тоето...
Poslednja izmena od Kure u Pet Jul 18, 2014 3:44 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 40

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]