- Uto Jul 15, 2014 4:39 pm
Nikola44 je napisao:Ja isto mislim da Miško nije Džolijev menadžer, mislim da ga ni nema, jer ne može se reći da forsira igrače određene agencije. Pre dve godine forsirao je Radičevića (Rašković) do iznemoglosti,pa onda sledeće ga je šutnuo, da bi na njegovo mesto došao Vasa (Miško) usput Janković(Okuladža) mu je u svim kombinacijama omiljen igrač, a tu su Pot i Novak koji su mu manje više u kombinaciji. Jedan Raškovićev drugi Miškov. Mislim da nezavisno od menadžerske agencije forsira određene igrače uz neku [blur=blue]nadoknadu[/blur]
Sto se tice veze izmedju Dude i Dzolija,moguce da imaju istog menadzera,ali je veza koja ih spaja ljubav prema casii istina je da ga je Duda doveo na mesto koordinatora,i da se on za sve pita,pocev od selektivnih treninga (vodio sam klince pa znam),sve od Torlaka pa do RTC Pozarevac je njegova nadleznost....
Ja mislim da nemaju istog menadžera te da usput Džoli uopšte nije u ljubavi sa Miškom i Beobasketom,. Nije ga Duda doveo nego Bodiroga koji takođe nine i ljubavi ni sa Beobasketom ni sa Dudom

- By Bojdo