- Uto Feb 05, 2013 8:06 pm
Slazem se sa tobom. Zoni pribjegavas ako ne mozes da branis covjeka, a ako mi njih sada ne naucimo da igraju odbranu, necemo nikada.
Odlgedao sam tri cetvrtine, nemam vise snage. Turci su totalni ocaj. Ne pamtim da sam vidio na nekoj utakmici ekipu koja je vise puta promasila citavu konstrukciju, iako su mladje kategorije.
Nasi solidni, nista vise od toga. Odbranu igraju dobro, napad srednja zalost. Dosta se igra dva na dva, cime sam zadovoljan. Fino igramo i u tranziciji.
Sto se tice nasih igraca, nisam ocaran nijednim.
Peno: ima fenomenalnu tehniku, odlican pregled igre i veliki kosarkaski IQ. Dobar je u defanzivnom skoku, fino asistira. Medjutim, mnogo toga mu fali. Igra samo onda kada ima loptu u rukama, bez lopte je bezopasan. Sut mu je katastrofalan. 'ajde sto nista nije mogao pogoditi, nego bilo je tu i par cigli. Inace, zavrsnica mu je losa. Veoma lako probija igraca, ali kada treba zavrsiti, lose. Jedino, svaka cast za onaj roling. U odbrani, takodje, ne briljira. Solidno igra 1 vs 1, medjutim, kada je na strani pomoci, svog igraca ni ne gleda. Lose probija blokove u piku. Generalno, ima tu stofa, ali mora da radi puno.
Meni se najvise svidio Stojanovic, igrac sa brojem devet. Odlicna atleta. Fenomenalan u odbrani 1 vs 1, lako probija blokove, fino pomaze. U napadu korektan, nije puno ni sutirao.
Nasi igra se najvise zasnivala na piku, tako da visoki igraci nisu ni dobijali loptu na niskom postu. Zbog toga bih se suzdrzao od njihovog komentarisanja.
Osim Pena, ostale igrace prvi put gledam, tako da ovaj moj sud je pod upitnikom.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.