Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao: Sre Okt 22, 2025 7:21 pm Bas ga dugo nisam gledao, ne znam sta da ocekujem od njega.
Nisam ni ja, ali po statistici mi deluje kao da je od povratka u FMP (17 pts po meču, 46% iz igre), preko Zeljone Gore (16 pts po meču, 45% iz igre) i sada Aseka (18pts po meču, 44% iz igre), gde je bio nosilac igre podigao nivo i postao poenter. U Breoganu je bio 3. strelac ekipe (8pts po meču, 40% iz igre), u Limonžu 5. stelac ekipe (8 pts po meču, 40% iz igre), u Šalonu nešto manja uloga (7,5 pts po meču, 37% iz igre).

Ne kažem da je neki vau igrač, ali mislim da je dovoljno zreo igrač da može na tom nekom nivou da doprinosi, sad da li to bolje mogu da rade Dobrić, Vanja, Trifunović, Rebić, Momirov ili neko peti ne znam...
By Šipurske livade
Salvatore Guliano napisao: Sre Okt 22, 2025 6:10 pm A šta misliš o Nenadiću, njega si propustio, meni on deluje kao neko ko bi mogao da bude taj neki poenter koji fali ovoj ekipi...
Kao cist sutet bolja opcija je Cerovina, a mogao bi i Barna iz FMPa u reprezentaciju
By Tamerlan
Kako vam se ;ine igre Micića u Hapoelu?

Je l' vreme da Bogdan beži iz Klipersa?

Kad se ukleti Topić vraća na teren?

Da li biste zvali Kusturicu na mečeve kvalifikacija sad u novembru?

Može li Miljenović kroz rad u Zvezdi, ABA mečeve i povremen prilike u Evroligi biti reprezentativni plej?

Šta je sa Urošem Plavšićem?

Gde je Koprivica i kako se snalazi u novom klubu?

Može li se preoteti kadet Joksimović od Slovenije?

Ima li novih vesti oko Stojakovića juniora?

Šta radi naš jebeni KSS?

Ko vam je simpatičniji klub - Borac ili Spartak?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kako vam se ;ine igre Micića u Hapoelu?

- Bolje nego što sam očekivao posle EP.

- Ja se svake godine nadam njegovom povratku u Evropu. Mislim da to nećemo videti minimum još 2 godine, a moguće i nikad.

- Koliko se sećam prva informacija je bila 6 nedelja odsustvA?

- Zvučaće čudno, ali pre bih ga vodio na prvenstvo nego na kvalifikacije. Kvalitet ostalih momaka mi ne uliva poverenje da mogu bezbrižno da ga pokriju u igri ili da preokrenu ako nešto krene kako ne treba.

Može li Miljenović kroz rad u Zvezdi, ABA mečeve i povremen prilike u Evroligi biti reprezentativni plej?

- Mi nemamo na vidiku puno plejeva koji dobijaju šansu u ozbiljnijim ekipama. Samim tim, velike su mu šanse jer dobija priliku u CZ.

- Meni prosto deluje da nije za ovaj nivo takmičenja. Mislim da je više problem glave nego kvaliteta. Deluje mi da ne može da izdrži pritisak.

- Za sad mi deluje da mu ide solidno. Ja i dalje verujem u njega.

- Ne bih se tome nadao

- Od onog slikanja za media day sa srpskom zastavom, ništa da ja znam.

Šta radi naš jebeni KSS?

- Šta znam, Tristana su sredili, aj da se nadamo da će uhvatiti i ostalo što može.

- Uživam da gledam Spartak. Imam flashback starog Partizana. Sporiji kontrolisani napadi, dosta kreacije sa niskog posta, high low kombinacije. Čvsto. Jedino što sam ''zamerao'' je oslanjanje isključivo na iskusne igrače, ali evo sad sa Bodrožićem se i to menja, a realno ima tu još momaka koji su oko 25 godina koji još mogu da napreduju (Cerovina, Ilić, Momirov), Medarević sa 23 isto ima dosta prostora za napredak.
Borac u seniorima je počeo da mi bude simpatičan tek od druge polovine prošle sezone kada su se oslonili malo više na svoje klince. Ipak, zbog stila igre definitivno Spartak.
Korisnikov avatar
By skeske
Ja ono sto sam gledao Micica, mislim da ne igra svoju igru. Da li ga je ponijeo ugovor pa glumi Larkina ili je nesto drugo ali ne koristi svoj potencijal, tj nije se pronasao u rosteru u ulozi vodje a ne poentera. Inace Itudis je iskombinovao sjajan tim, zaboravili smo koliko je to dobar trener.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao: Sre Okt 29, 2025 11:02 am Kako vam se ;ine igre Micića u Hapoelu?

И нисам нешто задовољан.

Још је рано за то,прошла је тек прва недеља.

Требало би крај новембра.

Не,нема се времена за клинце сада.

Мислим да може бити ок трећа опција у будућности.

Ништа,нема квалитет за ЕЛ. Штета,има одлилчну грађу.

Турска,Башчашехир. Ништа специјално.Рол улога.

Мислим да не. Мада има српски пасош колико чујем.

Ништа. Што каже Карабурац,последње је било сликање са српском заставом на промоцији колеџа.

Šta radi naš jebeni KSS?
На шта конкретно мислиш?

Спартак,али ме нервира исто њихова хала као и у Чачку.
Задовољан одговорима? :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Топић има рак тестиса.. Надам се да ће победити у овој утакмици.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Bojdo
Sreća u nesreći je sto je taj rak izljeciv u 90+% slučajeva. On ce imati najbolje medicinske stručnjake. Amstrong, Roben...ima dosta igrača koji su se uspjesno vratili nakon toga.
  • 1
  • 1153
  • 1154
  • 1155
  • 1156
  • 1157
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]