- Sre Dec 03, 2025 9:23 am
Ma svima je jasno da je Željko brend i da je sve ono što se presađeni seljak iz prislonice hvalio napravio zarad Željka, jer nije Partizan bio predstavljan kao brend u post Covid sezoni... O tom baljezganju i kićenju tuđim perjem se počelo nakon Željkove prve sezone.
Ovo je populistički potez, Paspalj umesto Savića, da li to nešto znači ili ne, ne znam. Mislim da je Zoran radio loš posao, ne znam koliko je dobar i koliko ima kontakata, a ni koliko su nam ti kontakti doneli zadnjih 5 godina, iskreno. Jer kad se pogleda dovođeni su uglavnom vrlo poznati igrači, sem u prvoj sezoni (Madar, Kuruc, Smajli, Dalas i izuzetak je ovaj Majk). Dakle, ne znam šta radi Paspalj, da li je stručan ili ne, da li ima kontakte kao Zoran ili manje, ali za čoveka koji je igrao za Grega Popoviča, koji je legenda u Grčkoj i slično, mislim da nije problem da stupi u kontakt sa nekim jer svi znaju za njega. E druga stvar je da li on hoće da radi i koliko hoće da radi ili je došao da obavlja funkciju kao što su Neša Ilić, Grba, Šilobad i slični... Prejako mi je što je Željko rekao da je Zoran radio bez ugovora i što je za to kriv Ostoja. Tu je strašna situacija, gde mi nije jasno šta onda Zoran radi ako nema ugovor, ako mu trebaju pare, a očigledno da mu trebaju onda odeš i ne čekaš, jer ti trebaš klubu, nije to mesto ekonoma, pa ćemo lako popuniti, zašto bi radio bez ugovora i plate?! S druge strane, ovo ponovo daje do znanja da je vrlo jasno da se nema novca, što je potvrdio Željko svojim intervjuom.
E sad, vest da će Ockoljić da vodi tim protiv Bajerna, to mi je tek spektakl... Postavljaš lika koji je u klubu par meseci da bude privremeno rešenje i to u najbitnijem i najtežem trenutku, jer imamo realno vrlo pobedivog protivnika, a onda imamo derbi sledeće nedelje... A imali smo vremena od prošle srede do ovog četvrtka, jer je od ekipe odsutno bilo svega 2 igrača Bonga i Murinen, koji su bili sa repkom. Dakle, sve govori o tome u kavkom smo kanalu i koliko klub nije svestan šta se dešava. Čak je i Željko sam rekao da je odlučio da da ostavku baš iz tog razloga jer će klub i ekipa imati dovoljno vremena da uvedu novog trenera i da reaguju i da se spreme za bitne mečeve koji dolaze.
Partizan je postojao i pre Željka, postojao je i između dva njegova mandata, postojaće i posle, ali da smo imali privilegiju da nas vodi to ne možemo da osporimo. Mislim da je trebao i barem jednu rečenicu da kaže da je bilo i njegovih grešaka i grešaka igrača, a ne ovo samo je uprava kriva, to mi je malo licemerno. Pogotovo što se obraća navijačima...
Sve u svemu, strašno me zanima šta će biti sutra na utakmici, ali moj stav po tom pitanju se neće menjati. Od kako je Ostoja uleteo sa novcem i projektom Obradović, od mene KKP dinara neće dobiti, do tada sam bio podrška i Vladi i Duletu i Peri i Džiletu i Čanetu i Šćepi i Trinkiju i Filipovskom, ali da me neko sns smeće pravi budalom i šiša, to ne dopuštam.
Ogrejaće, obasjaće...