Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Паспаљ заменио Савића..

Све ок,легенда,али нисам сигуран колико је добар човек за такав посао. Пре ми Дробњак делује као особа за то.

Изашао делић снимка Обрадовића..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Изашао цео снимак.

У принципу,што се кадра тиче:
Није био за то да иде Дејвис,Осетковског није хтео,довео га Остоја.
Ниликина је продан да би било пара за високог играча.
Замера турнеју у Аустралији и што није било чартера после Емирата.
У принципу има проблем само са Остојом.
Играче не криви ништа.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Dule, Zoc, Kica, Sale najvece legende Partizana, koliko sam ovih dana bio utucen toliko ovo Zeljkovo obracanje me je navelo d ai d adalje verujem u ljudskost i u pravdu, nisma verovao da toliko Limar moze nisko da padne ali je gore od toga to ej danasnja Srbija na zalost
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ma svima je jasno da je Željko brend i da je sve ono što se presađeni seljak iz prislonice hvalio napravio zarad Željka, jer nije Partizan bio predstavljan kao brend u post Covid sezoni... O tom baljezganju i kićenju tuđim perjem se počelo nakon Željkove prve sezone.

Ovo je populistički potez, Paspalj umesto Savića, da li to nešto znači ili ne, ne znam. Mislim da je Zoran radio loš posao, ne znam koliko je dobar i koliko ima kontakata, a ni koliko su nam ti kontakti doneli zadnjih 5 godina, iskreno. Jer kad se pogleda dovođeni su uglavnom vrlo poznati igrači, sem u prvoj sezoni (Madar, Kuruc, Smajli, Dalas i izuzetak je ovaj Majk). Dakle, ne znam šta radi Paspalj, da li je stručan ili ne, da li ima kontakte kao Zoran ili manje, ali za čoveka koji je igrao za Grega Popoviča, koji je legenda u Grčkoj i slično, mislim da nije problem da stupi u kontakt sa nekim jer svi znaju za njega. E druga stvar je da li on hoće da radi i koliko hoće da radi ili je došao da obavlja funkciju kao što su Neša Ilić, Grba, Šilobad i slični... Prejako mi je što je Željko rekao da je Zoran radio bez ugovora i što je za to kriv Ostoja. Tu je strašna situacija, gde mi nije jasno šta onda Zoran radi ako nema ugovor, ako mu trebaju pare, a očigledno da mu trebaju onda odeš i ne čekaš, jer ti trebaš klubu, nije to mesto ekonoma, pa ćemo lako popuniti, zašto bi radio bez ugovora i plate?! S druge strane, ovo ponovo daje do znanja da je vrlo jasno da se nema novca, što je potvrdio Željko svojim intervjuom.

E sad, vest da će Ockoljić da vodi tim protiv Bajerna, to mi je tek spektakl... Postavljaš lika koji je u klubu par meseci da bude privremeno rešenje i to u najbitnijem i najtežem trenutku, jer imamo realno vrlo pobedivog protivnika, a onda imamo derbi sledeće nedelje... A imali smo vremena od prošle srede do ovog četvrtka, jer je od ekipe odsutno bilo svega 2 igrača Bonga i Murinen, koji su bili sa repkom. Dakle, sve govori o tome u kavkom smo kanalu i koliko klub nije svestan šta se dešava. Čak je i Željko sam rekao da je odlučio da da ostavku baš iz tog razloga jer će klub i ekipa imati dovoljno vremena da uvedu novog trenera i da reaguju i da se spreme za bitne mečeve koji dolaze.

Partizan je postojao i pre Željka, postojao je i između dva njegova mandata, postojaće i posle, ali da smo imali privilegiju da nas vodi to ne možemo da osporimo. Mislim da je trebao i barem jednu rečenicu da kaže da je bilo i njegovih grešaka i grešaka igrača, a ne ovo samo je uprava kriva, to mi je malo licemerno. Pogotovo što se obraća navijačima...

Sve u svemu, strašno me zanima šta će biti sutra na utakmici, ali moj stav po tom pitanju se neće menjati. Od kako je Ostoja uleteo sa novcem i projektom Obradović, od mene KKP dinara neće dobiti, do tada sam bio podrška i Vladi i Duletu i Peri i Džiletu i Čanetu i Šćepi i Trinkiju i Filipovskom, ali da me neko sns smeće pravi budalom i šiša, to ne dopuštam.

Ogrejaće, obasjaće...
Korisnikov avatar
By Zex88
Зар није Жељко отишао пре свега због тога што не може да дође до играча, да је изгубио свлачионицу?
Такође, прича како је хтео Мајка да остави,мало ми је танка. На тој позицији доводиш Пакера и дајеш му милионе, а оставио би играча(сматраш га битним) који ти је у ЕЛ имао просек од 15 минута и за то време имао 3.9 поена, и то где је шутирао 57% бацања и 25% за три.
Дејвис је имао по причи једну од највећих плата и покривао позицију 4 и 5(опет фактор Паркер). Сви су славили када је отишао због његове неконстантности, плус је отишао за велику плату у Јапан. Није ни логично да га Партизан плаћа преко 1.5 милиона а да буде резерва.
Тако да мислим да је комплексније све од простог мазања Остоје.
Имају сви оне одређену кривицу. Председник клуба највећу и по мени треба да иде,али такође постоји кривица и код спортског сектора,односно играча. Зато је и пукло све после Панате.
Мене највише интересује зашто Партизан није пустио Вању и Покушевског у репрезентацију, а пустио је Бонгу и Муринена?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dobro Žex, zna se da nije samo problem u Ostoji, ali da je on najveći i da ne ide u istu rečenicu sa Željkom, ali eto Željko je prihvatio da siđe u septičku jamu i da pliva u govnima i da se druži sa govnima zbog KKP i to je donelo licencu na 3 godine. Za to treba da mu budemo zahvalni i ja jesam, s druge strane ja mu zameram što je sve ovo rađeno bez ikakvog plana i što ne postoji nikakav sistem...

Dalje, ovo oko igrača (Majk, Dejvis) možda jeste demagogija Željka, niko ne kaže da on nešto tu nije slagao ili namerno rekao da se protumači pogrešno, ali eto u ovih 20 minuta nije moglo sve da stane, trebao je jedno 3 sata da priča, pa da sve kaže što mu je na duši.

Ono što mene zanima je ko to nije dao Vanji i Alekseju da igraju za repku, jer Željko nije trener, stoga se nije pitao...

Nema ništa od toga da Ostoja ode, mada bi njemu to bilo najpametnije u svakom smislu :whistle:

Ako bi se menjalo nešto, ovo što je Obilić napisao bi imalo smisla, samo ako bi predsednik kluba bio Željko, međutim, on koliko sam skontao još hoće da bude trener...

Inače crta se da će Trinki da preuzme klupu i debituje protiv Zvezde u derbiju sledeće nedelje i da na neko njegovo karakteristično ludilo digne ekipu i motiviše, bukvalno samo pobeda u derbiju sa Trinkijerijem može, barem prividno i privremeno, da spase Ostoju.
Korisnikov avatar
By gramada
Videlo se jos prosle godine da nesto izmegju njih ne stima, ove godien je sve puklu rasulo totalno u klubu, ako zadrzimo da nas ne izbace iz EL dogodien sve Jovo an nanovo bez Liamra
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]