Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By Jaycee Carroll
Koji je ovaj sto komentarise uz Dendu utakmicu na RTS-u?Covek se prosto davi,jedva prica.Ovo nije kosarka,odbrane ne postoje.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja bih rekao da je to Stepandic. Prepoznajem taj promukli glas.
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:Ja bih rekao da je to Stepandic. Prepoznajem taj promukli glas.
Hvala.

Izgleda navijac komsija,ne mogu da ga slusam ko da je pojeo ribjin kost.Teriko poceo da dominira :dance:
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:
Karaburac napisao:Ja bih rekao da je to Stepandic. Prepoznajem taj promukli glas.
Hvala.

Izgleda navijac komsija,ne mogu da ga slusam ko da je pojeo ribjin kost.Teriko poceo da dominira :dance:
Kakva je ovo kosarka sunce li ti!!! Opsta jurnjava po terenu... :doh: :doh: :doh: :doh:
By Jaycee Carroll
Cirkus brate.Meni je cak bila lepsa kosarka kad su se Partizanova deca mucili na terenu veci deo ove sezone.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Hm... Koraci Rakocevica kod prijema lopte? Rekao bih da su bili, Muti naprasno nisu dali time out... Mislim zabole me i za jedne i za druge, ali trulo, bas trulo.
Nego, jel znaju ovi iz Kragujevca nesto drugo, sem da sutnu trojku? Sunce ti Capina bas nije htelo, a on prangija samo bez a da mu neko kaze.

EDIT: Tek sada videh rezultat tekme Mega Vizura (MT) - Sloga, Ognjen Jaramaz sabio! 6/7 za tri, kao da me je cuo sta sam sinoc pisao, pa brze bolje da porekne!
Jokic 11p 11 skokova. Inace Mega trojke sutirala 14/27. Kod Sloge najbolji Otovic, indeks 40! 36p, 5as, 3 skoka.
Korisnikov avatar
By Jomer
Deki Milojevic trenutno nas najtalentovaniji trener, neka kombinacija Pera i Deki za buducnost PArtizana :dance:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Izgleda da od Aba lige u Valjevu nema nista.Ostase Vojvodina i Vizura da se bore za 4 mesto,a blizi tome su Krusevljani
Korisnikov avatar
By Joomla10
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Ipak sam dobro video. Ovo stvarno vec postaje smesno koje guranje sa svih strana...
Korisnikov avatar
By MileBL
@Joomla
Muta uopste nije trazio time out, mozda je mislio, ali ga nije trazio
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26