Stare teme
By kosta76
Yopitsch-Kurz napisao:
kosta76 napisao:Strucnjak[sup]tm[/sup] je dokazao da i ispod dna postoji dno.
A kad smo ga samo Grobi i ja pljuvali na starom forumu (i to jos tokom prve sezone) listom ste hteli da nas banujete.. Flameni i Tokio su mi pretili banom svakodnevno, jos nisam bio moderator.
Stavise, registrovao sam se na forumu samo da bih napisao Vlado odlazi. Kako su nas naduvavali gorenavedeni, @KimiPFC, @Drex....
Mi smo bre ljudi sa vizijom!
Ne podbunjuj narod. :lol: Ako ga je neko kritikovao sem Grobija, onda smo Banjac i Ja prednjacili. I danas cuvam neke bisere sa tadasnjih utakmica u arhivi, i opet bih ga kritikovao zbog tog nacina selekcije i postavke igre. Nije da se time treba hvaliti jer niko od nas nije hejter vec je covek uvek iznova dokazivao da kada nema fizicki duplo jace centre od ostalih, ne ume da postavi igru. Sada nemamo klasicne petice u selekciji u-20, pa mu sasvim ocekivano tesko ide. On samo tako zna da igra i toga se drzi i u pobedi i u porazu. Kreativnost trenera se pokazuje kada napravis igru prema onim igracima koje imas, a on je tu tanak. Zato je majstor da ekipu svede na 70% njenog potencijala tvrdoglavim insistiranjem na svojim sablonima
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
kosta76 napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:
kosta76 napisao:Strucnjak[sup]tm[/sup] je dokazao da i ispod dna postoji dno.
A kad smo ga samo Grobi i ja pljuvali na starom forumu (i to jos tokom prve sezone) listom ste hteli da nas banujete.. Flameni i Tokio su mi pretili banom svakodnevno, jos nisam bio moderator.
Stavise, registrovao sam se na forumu samo da bih napisao Vlado odlazi. Kako su nas naduvavali gorenavedeni, @KimiPFC, @Drex....
Mi smo bre ljudi sa vizijom!
Ne podbunjuj narod. :lol: Ako ga je neko kritikovao sem Grobija, onda smo Banjac i Ja prednjacili. I danas cuvam neke bisere sa tadasnjih utakmica u arhivi, i opet bih ga kritikovao zbog tog nacina selekcije i postavke igre. Nije da se time treba hvaliti jer niko od nas nije hejter vec je covek uvek iznova dokazivao da kada nema fizicki duplo jace centre od ostalih, ne ume da postavi igru. Sada nemamo klasicne petice u selekciji u-20, pa mu sasvim ocekivano tesko ide. On samo tako zna da igra i toga se drzi i u pobedi i u porazu. Kreativnost trenera se pokazuje kada napravis igru prema onim igracima koje imas, a on je tu tanak. Zato je majstor da ekipu svede na 70% njenog potencijala tvrdoglavim insistiranjem na svojim sablonima
Pricam o tome ko je pokrenuo trend. Pitaj Grobija ako mi ne verujes... Tad kad smo mi poceli vi ste bili poprilicno neutralni i niste se petljali u nase 2 na 2 igrarije
Korisnikov avatar
By djokonda
Zaključio bih da se igralo dosta preko Bezbradice koji je to fantastično rešavao, 30% šuta iz igre za jednog visokog igrača je uspeh svoje vrste. Mada nije baš i da ima izbor na spoljnim pozicijama...mislim da je Dangubić trebao da igra ovo prvenstvo, nije on baš toliko iznad ovog nivoa takmičenja, ako je uopšte iznad.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Djokonda

Slozio bih se sa tobom, ali ima tu mnogo toga sto mene interesuje, a ne mogu da znam samo iz statistike.

Na primer Marinkovic je imao sut iz igre 17/21 preko 70%, a opet manja minutaza od Bezbradice koji sutira 30%. Zasto?
Milos Jankovic prakticno nije ni igrao, opet pitanje, zasto?

Krstic i Avramovic odigrali prilicno slabo prvenstvo, Miljenovic jedva primetan (ok bio je povredjen).

Zanima me da li smo uopste vrteli pik? STa smo igrali u odbrani i sta smo igrali u napadu? Nedostatak klasicnog centra jeste problem, ali budimo posteni i recimo da ini nasi protivnici nisu imali bas neke teske razbijace (mozda RAdosavljevic i to je to).

Izuzev ekstremnog forsiranja Luke Mitrovica (sto po mom misljenju i nije toliko pogresno), ja ne vidim uopste logiku nase igre.
By grobar sa kosova
@Yopitsch-Kurz je bio jedan od zacetnika kritika Vlade Jovanovica koji mi je sve zivce pojeo!I dalje mi nije jasno zasto su ga neki branili ali ok...bitno je da je on nasa proslost!
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
grobar sa kosova napisao:@Yopitsch-Kurz je bio jedan od zacetnika kritika Vlade Jovanovica koji mi je sve zivce pojeo!I dalje mi nije jasno zasto su ga neki branili ali ok...bitno je da je on nasa proslost!
Evo jedan realan covek. Bravo Grobi - ti i ja smo zacetnici trenda[sup]TM[/sup] i finito!
Korisnikov avatar
By Antoine
Yopitsch-Kurz napisao:
grobar sa kosova napisao:@Yopitsch-Kurz je bio jedan od zacetnika kritika Vlade Jovanovica koji mi je sve zivce pojeo!I dalje mi nije jasno zasto su ga neki branili ali ok...bitno je da je on nasa proslost!
Evo jedan realan covek. Bravo Grobi - ti i ja smo zacetnici trenda[sup]TM[/sup] i finito!
A ko je smislio kovanicu alibi trener[sup]tm[/sup]?
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]