- Sub Jul 13, 2013 5:46 pm
Ako ga je neko kritikovao sem Grobija, onda smo Banjac i Ja prednjacili. I danas cuvam neke bisere sa tadasnjih utakmica u arhivi, i opet bih ga kritikovao zbog tog nacina selekcije i postavke igre. Nije da se time treba hvaliti jer niko od nas nije hejter vec je covek uvek iznova dokazivao da kada nema fizicki duplo jace centre od ostalih, ne ume da postavi igru. Sada nemamo klasicne petice u selekciji u-20, pa mu sasvim ocekivano tesko ide. On samo tako zna da igra i toga se drzi i u pobedi i u porazu. Kreativnost trenera se pokazuje kada napravis igru prema onim igracima koje imas, a on je tu tanak. Zato je majstor da ekipu svede na 70% njenog potencijala tvrdoglavim insistiranjem na svojim sablonima
Yopitsch-Kurz napisao:Ne podbunjuj narod.kosta76 napisao:Strucnjak[sup]tm[/sup] je dokazao da i ispod dna postoji dno.A kad smo ga samo Grobi i ja pljuvali na starom forumu (i to jos tokom prve sezone) listom ste hteli da nas banujete.. Flameni i Tokio su mi pretili banom svakodnevno, jos nisam bio moderator.
Stavise, registrovao sam se na forumu samo da bih napisao Vlado odlazi. Kako su nas naduvavali gorenavedeni, @KimiPFC, @Drex....
Mi smo bre ljudi sa vizijom!