Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nisam, ozbiljno nisam. Haha, pa zasta drugo moze da dobije? Msm realno...
Verovatno su i ovi iz FIBE bili sokirani.
Korisnikov avatar
By familija
Cibos napisao:
familija napisao:Odgledah PP finalne utkmice U18 Hrvatska - Turska..
Brza kosarka puna tempa...bice izgleda neizvesna do kraja..
Mazalin izuzuetno interesantan igrac..
16 godina, dakle dve godine mladji, ima izuzuetan pregled igre, pravovremen pas i dobru asisitenciju..Odlicno vodi loptu, levak je, ima ga pod oba kosa, skace i kupi dosta lopti (5sk za poluvreme)..ne znam koja mu je prirodna pozuicija, cini mi se da ovde u ovoj U18 igra na 3 i 4, ali puno napada je on imao loptu u rukama i kreirao iste kao pomocni plej...odlican igrac bi mogao postati..
Zanimljiv je i Marko Arapovic, 17 godina, Bosnjak ima odlican sut za 3 poena...
Turci imaju zanimljivu ekipu i nekoliko dobrih igraca, Osman, Kanter (rekao bih da je brat od poznatijeg Kantera jer jako lice),Lubaj, Demir...
Izgubi HR....ne bih se slozio za Arapovica....koliko je taj zicera fulao i koliko mu je puta lopta ispala iz ruku. Kao sto je i vama falilo par igraca, tako je za HR falio Hezonja i centar Ivan Bender koji se ozlijedio na SP 19....s njima dvojicom druga prica, ipak je Hezonja doktor kosarke za Sipahija....a Mazalin, valjda ce s njim HR na EP 16 doci do zlata, ako ih opet ne dobije Srbija kao u Holandiji :D

S.P. Karlo Zganec do finala igrao izvrsno, ali veceras zakazao
Pa dobro, ti ih sigurno bolje poznajes, ja sam ih samo sada gledao... :D
Nego voleo bih da mi kazes koja je trenutno pozicija Mazalina, i koja bi bila u perspektivi?
Korisnikov avatar
By Lika
Lovro Mazalin je ima jedno 2 tjedna ako se ne varam, prešao iz Cibone u Cedevitu. U Cedeviti ga vide kao projekt, jednako kao što Cibona ima Šarića, mogao bi vrlo lako imati 5,6 minuta u ABA ligi.
Korisnikov avatar
By familija
Lika napisao:Lovro Mazalin je ima jedno 2 tjedna ako se ne varam, prešao iz Cibone u Cedevitu. U Cedeviti ga vide kao projekt, jednako kao što Cibona ima Šarića, mogao bi vrlo lako imati 5,6 minuta u ABA ligi.
16 godina visina 2,03!!!!
A vodi loptu kao plej i ima strasan pregled igre....Mogao bi igrati kao Divac nekada...Centra sa tehnikom i pregledom pleja.. :D
Korisnikov avatar
By Lika
Gledao sam ga nekoliko puta dok su bratovi klinci (njegova ekipa, ne djeca :D ) igrali protiv Cibone, i mogu reći da dečko ima veliki potencijal, zna košarku. Nije mi baš jasno kako ga je Cibona pustila.
Korisnikov avatar
By Cibos
Lika napisao:Gledao sam ga nekoliko puta dok su bratovi klinci (njegova ekipa, ne djeca :D ) igrali protiv Cibone, i mogu reći da dečko ima veliki potencijal, zna košarku. Nije mi baš jasno kako ga je Cibona pustila.
Pa neko rece da mu je cura Tedeschijeva kcerka. Neko me od vas pitao koju poziciju ce igrati - ne bih znao reci. Inace nisam vam ja neki strucnjal za kosarku. Ja volim samo gledati kosarku. Onako laicki vidim ko je dobar ko ne, a sto je pick n roll, zona i takve stvari u to se ja ne razumijem. Kad bude uskoro EP 16 onda cete vidjeti Lovru ponovo - nadam se u finalu sa Srbijom. Sto se tice seniora negdje sam procitao da ce Srbija i Hrvatska igrati zajedno na pripremnom turniru u Turskoj. Bas me zanima kako ce biti ,nadam se da ce biti neki stream - ako se ne varam bio je kada je Srbija igrala u Turskoj, da li prosle ili pretprosle godine.
Korisnikov avatar
By Cibos
Lika napisao:Iz usta mog buraza, Mazalin je bijeli Lebron u tijelu Duranta, igrao je uglavnom od 1 do 3
Kako to Lika da ti govoris "tjedan" umjesto sedmica :D ...da nisi iz HR? Ja kad gledam te ljevake sve mislim da nikada nece pogoditi nista, imam neku sumnju u njih....ali eto Kukoc i Paspalj su ljevaci pa su bili dobri igraci. Sto se tice HR pa valjda ce i od njih biti nesto. Luka Zoric u Fenerbahceu, zajedno sa Bojanom, pa onda Ukic bio jedan od boljih u PAO i Ante Tomic u Barsi...to su vec 4 dobra...A za Krunoslava Simona ne znam, on mi nije bas neka zvijezda...onda, zaboravio sam Sarica on je peti...zao mi sto se Pilpec ozlijedio, gledao sam njegov highlits zadnje 3 tekme, kada je dobio sansu umjesto nekog povrijedjenog...ubacivao preko 20 koseva...u kojem je on klubu :think: , neki spanjolski, da nije Bilbao...a ostali prosjek, Markota, Darko Planinic, Draper, Rudez....samo ne znam gdje Stanko Barac nestao... :doh:
By Edibledi
Cibos napisao:
Lika napisao:Iz usta mog buraza, Mazalin je bijeli Lebron u tijelu Duranta, igrao je uglavnom od 1 do 3
Kako to Lika da ti govoris "tjedan" umjesto sedmica :D ...da nisi iz HR? Ja kad gledam te ljevake sve mislim da nikada nece pogoditi nista, imam neku sumnju u njih....ali eto Kukoc i Paspalj su ljevaci pa su bili dobri igraci. Sto se tice HR pa valjda ce i od njih biti nesto. Luka Zoric u Fenerbahceu, zajedno sa Bojanom, pa onda Ukic bio jedan od boljih u PAO i Ante Tomic u Barsi...to su vec 4 dobra...A za Krunoslava Simona ne znam, on mi nije bas neka zvijezda...onda, zaboravio sam Sarica on je peti...zao mi sto se Pilpec ozlijedio, gledao sam njegov highlits zadnje 3 tekme, kada je dobio sansu umjesto nekog povrijedjenog...ubacivao preko 20 koseva...u kojem je on klubu :think: , neki spanjolski, da nije Bilbao...a ostali prosjek, Markota, Darko Planinic, Draper, Rudez....samo ne znam gdje Stanko Barac nestao... :doh:
U bre, gde ispusti Zorana Planinića? Jel povređen?
Eto, imate Njega i Roka na pleju, Bojana B. na dvojci, s' tim što sva trojca mogu da odigraju na jednoj poziciji vise po potrebi. Sa Žorićem i Tomićem mogu da čine petorku i to ubitačnu. Ovi ostali isto nisu loži. Imate još Lončara u Rusiji, ove što si nabojao, Simon, Draper, D.Planinić, Rudež, Šarić, Marko Popović, Kasun, Tomas, Andrić, Stipčević, Barać, Mario Stojić...
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]